Gå videre til innholdet

Gratis frakt | Betal med

  Returpolicy

  Angrerett

  Angrerett for forbrukere

  (En forbruker er enhver fysisk person som inngår en juridisk transaksjon for formål som hovedsakelig er ikke-kommersielle eller ikke-autonome).

  Vi aksepterer å kansellere en bestilling innen 24 timer etter at bestillingen er lagt inn, før produktet er sendt eller produsert. Hvis bestillingen kanselleres, vil du motta full refusjon. Vi kan ikke kansellere bestillingen hvis produktet allerede er sendt.

  Etter 24 timer er det for sent å kansellere bestillingen, og du må følge vår returprosedyre.

  Returer (hvis aktuelt).

  Vi aksepterer retur av produkter. Kunder har rett til å be om retur innen 14 dager etter levering av produktet.

  For å være kvalifisert for retur må varen være ubrukt og i samme stand som da du mottok den. Den må også være i originalemballasjen. For å fullføre returen trenger vi en kvittering eller kjøpsbevis.

  For å returnere varen, vennligst kontakt vår kundeservice, som vil gi deg den spesifikke returadressen. Vær oppmerksom på at vi har flere lagre, og at varer fra samme bestilling kan bli sendt fra forskjellige steder.

  Vennligst ha forståelse for at vi ikke kan godta returer hvis dette kommunikasjonskravet ikke er oppfylt. Vi streber etter å tilby en smidig og tilfredsstillende returprosess for kundene våre, og å starte en samtale med teamet vårt er et viktig skritt for å legge til rette for en effektiv returprosess.

  Hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger en avklaring om våre retningslinjer for refusjon, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi er her for å hjelpe deg og løse eventuelle problemer du måtte ha. Kontakt vår support for å få riktig returadresse.

  Notater

  Individuelt bestilte eller personaliserte varer har ikke krav på refusjon innen 14 dager.

  Hvis returen er forårsaket av forbrukeren, må forbrukeren bære fraktkostnadene. Den spesifikke avgiften bør være basert på ekspressselskapet du velger.

  Hvis varene som mottas på grunn av vår feil er skadet eller feil, er forbrukeren ikke forpliktet til å betale fraktkostnadene av denne grunn.

  Forbrukeren vil ikke betale et lagergebyr for å returnere et produkt;

  Merk:- Under Black Friday- og Cyber Monday-uken er alle kjøp foretatt mellom 22. november og 28. november endelige og kan ikke returneres eller byttes. Disse retningslinjene gjelder både i butikk og på nett. For vanlige returer gjelder våre standardregler utenfor Black Friday-perioden. Kontakt vår kundeservice på support@noliva.no hvis du trenger hjelp.


  Refusjon (hvis aktuelt).

  Når vi har mottatt og gjennomgått returen din, sender vi deg en bekreftelse på mottak på e-post. Vi vil også informere deg om godkjenning eller avvisning av refusjonen. Hvis den godkjennes, vil refusjonen din bli behandlet og en kreditt vil automatisk bli brukt på kredittkortet ditt eller den opprinnelige betalingsmetoden innen et spesifisert antall dager.

  Forsinket eller manglende refusjon (hvis aktuelt).

  Hvis du ennå ikke har mottatt refusjon, sjekk først bankkontoen din.

  Kontakt deretter kredittkortselskapet ditt; det kan ta litt tid før refusjonen er offisielt overført. Ta deretter kontakt med banken din. Det tar ofte litt tid før refusjon blir bokført. Hvis du har gjort alt dette og fortsatt ikke har mottatt refusjon, kontakt oss på support@noliva.no

  Returregler Skjønnhetsprodukter og undertøy

  Du kan kansellere avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager etter at du har mottatt bestillingen og returnere produktene. Du må returnere de kjøpte produktene i uskadet, uskadet, original fabrikkemballasje og i ubrukt tilstand (av hygieniske årsaker). Vårt Noliva-team kan be om bevis slik at vi kan avgjøre om vi kan godta returen.

  Vennligst kontakt vår kundeserviceavdeling på support@noliva.no for å få returadressen.

  Bestilt i dag, sendt i dag

  Flott kundeservice

  Ikke tilfredsstilt? Pengene dine tilbake!