Gå videre til innholdet

Gratis frakt | Betal med

  Personvernerklæring

  Informasjon om databeskyttelse

  omfang

  Denne personvernerklæringen er ment å informere brukerne av denne nettsiden i samsvar med den føderale databeskyttelsesloven og telemedieloven om arten, omfanget og formålet med innsamling og bruk av personopplysninger av nettstedoperatøren [sett inn kontaktinformasjonen din].

  Nettstedets operatør tar beskyttelsen av dataene dine svært alvorlig og behandler dine personopplysninger konfidensielt i samsvar med lovbestemmelsene.

  Få tilgang til data

  Nettstedoperatøren eller sideleverandøren samler inn data om besøk på siden og lagrer dem som "serverloggfiler". Følgende data blir registrert på denne måten:

  Besøkte nettsiden
  Tid på tidspunktet for tilgang
  Mengde data sendt i byte
  Kilde/referanse som du kom til siden fra
  Nettleser brukt
  Operativsystem brukt
  IP-adresse brukt
  Dataene som samles inn brukes kun til statistisk analyse og til å forbedre nettstedet. Nettstedets administrator forbeholder seg imidlertid retten til å sjekke serverloggfilene i etterkant dersom det er konkrete indikasjoner på ulovlig bruk.

  Informasjonskapsler

  Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Dette er små tekstfiler som er lagret på terminalenheten din. Nettleseren din har tilgang til disse filene. Bruken av informasjonskapsler øker brukervennligheten og sikkerheten til denne nettsiden.

  Nåværende nettlesere tilbyr muligheten til å ikke tillate informasjonskapsler. Merk: Det er ikke garantert at du vil ha ubegrenset tilgang til alle funksjonene på denne nettsiden hvis du gjør de riktige innstillingene.

  Behandling av personopplysninger

  Nettstedets operatør vil samle inn, bruke og avsløre dine personopplysninger kun hvis det er tillatt ved lov eller hvis du samtykker til innsamling av slike data.

  Personopplysninger inkluderer all informasjon som kan brukes til å fastslå din identitet og som kan spores tilbake til deg – for eksempel navn, e-postadresse og telefonnummer.

  Bestillingsprosess

  Alle data som legges inn av kunden under en bestilling, lagres. Dette inkluderer:

  Etternavn Fornavn
  Adresse
  Betalingsinformasjon
  Epostadresse
  Data som er helt nødvendige for levering eller behandling av bestillinger videreformidles til eksterne tjenesteleverandører. Så snart lagring av dataene dine ikke lenger er nødvendig eller lovpålagt, vil de bli slettet.

  Kredittvurdering

  For å sikre din og operatørens sikkerhet, foretar operatøren en kredittsjekk før hver kontrakt inngås. I tillegg til en sjekk av tidligere transaksjoner med operatøren og eventuelle endringer i dine personopplysninger, bruker operatøren også eksterne tjenesteleverandører.

  Dine personopplysninger (navn, adresse, fødselsdato) vil bli gitt videre til Muster GmbH, Musterstraße 1, 12345 Musterstadt, som en del av kredittsjekken.

  Håndtering av kontaktdata

  Hvis du kontakter nettstedsoperatøren via kontaktalternativene som tilbys, vil dataene dine lagres slik at de kan nås med det formål å behandle og besvare spørsmålet ditt. Disse dataene vil ikke bli gitt videre til tredjeparter uten ditt samtykke.

  Håndtere tilbakemeldinger og bidrag

  Hvis du legger igjen et bidrag eller tilbakemelding på denne nettsiden, vil IP-adressen din bli lagret. Dette er for sikkerheten til nettstedadministratoren: hvis teksten din bryter lovkrav, kan identiteten din bli funnet ut på denne måten.

  Abonnementer

  Du har muligheten til å abonnere på hele nettstedet og svar på innlegget ditt. Du vil motta en e-post for å bekrefte e-postadressen din. Ingen andre data vil bli samlet inn. De lagrede dataene vil ikke bli gitt videre til tredjeparter. Abonnementer kan kanselleres når som helst.

  Bruk av plugins for sosiale medier

  Denne nettsiden bruker sosiale plugins for Facebook, som drives av Facebook Inc. (1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA). Programtilleggene kan gjenkjennes av Facebook-logoen eller begrepene "Like", "Like", "Del" i Facebook-fargene (blått og hvitt). Informasjon om alle Facebook-plugins finner du under følgende lenke: https://developers.facebook.com/docs/plugins/

  Programtillegget etablerer en direkte forbindelse mellom nettleseren din og Facebook-serverne. Operatøren av nettstedet har ingen innflytelse på arten og omfanget av dataene som plugin overfører til serverne til Facebook Inc. Informasjon om dette finner du her: https://www.facebook.com/help/186325668085084
  Programtillegget informerer Facebook Inc. om at en bruker har besøkt denne nettsiden. Din IP-adresse kan være lagret. Hvis du er logget på Facebook-kontoen din under ditt besøk på denne nettsiden, vil informasjonen ovenfor bli koblet til den.

  Hvis du bruker funksjonene til plugin-en - for eksempel ved å dele et innlegg eller merke det med "Liker" - overføres den tilsvarende informasjonen også til Facebook Inc.

  Hvis du ønsker å forhindre Facebook. Inc. fra å koble disse dataene til Facebook-kontoen din, vennligst logg ut av Facebook før du besøker denne nettsiden.

  Nyhetsbrev abonnement

  Nettstedoperatøren tilbyr deg et nyhetsbrev der den informerer deg om aktuelle hendelser og tilbud. Hvis du ønsker å abonnere på nyhetsbrevet, må du oppgi en gyldig e-postadresse.

  Brukerrettigheter: informasjon, retting og sletting

  Som bruker kan du gratis be om informasjon om personopplysningene som er lagret om deg. Forutsatt at forespørselen din ikke bryter med en juridisk forpliktelse til å beholde data (f.eks. datalagring), har du rett til å få uriktige data korrigert og dine personlige data blokkert eller slettet.
  Databruk
  Vi deler ditt (besøkende, kunden) ordresporingsnummer, kurernavn og transaksjonsnummer knyttet til bestillingene dine. Med en tjenesteleverandør som heter Proveway Uptrack. Proveway Uptrack Synkroniserer og verifiserer fraktdetaljene til betalingsgatewayene. Proveway Uptrack bruker ingen personlig informasjon som e-post og navnet ditt. Du kan vite mer om Proveways personvernerklæring her - https://www.proveway.com/blog/privacy-policy

  Bestilt i dag, sendt i dag

  Flott kundeservice

  Ikke tilfredsstilt? Pengene dine tilbake!