Gå videre til innholdet

Gratis frakt | Betal med

  Data beskyttelse

  Personverninformasjon

  Omfang

  Denne databeskyttelseserklæringen er ment å informere brukerne av denne nettsiden om typen, omfanget og formålet med innsamling og bruk av personopplysninger av nettstedoperatøren [sett inn kontaktinformasjonen din] i samsvar med den føderale databeskyttelsesloven og telemedieloven .

  Nettstedets operatør tar beskyttelsen av dine data svært alvorlig og behandler dine personopplysninger konfidensielt i samsvar med lovbestemmelsene.

  tilgang til data

  Nettstedets operatør eller nettstedsleverandør samler inn data om tilgang til nettstedet og lagrer det som "serverloggfiler". Følgende data logges på denne måten:

  • Besøkte nettstedet
  • Tidspunkt for tilgang
  • Mengde data sendt i byte
  • Kilde/referanse som du kom til siden fra
  • Nettleser brukt
  • Operativsystem brukt
  • IP-adresse brukt

  Dataene som samles inn brukes kun til statistiske evalueringer og til å forbedre nettstedet. Nettstedets operatør forbeholder seg imidlertid retten til i ettertid å sjekke serverloggfilene dersom det er konkrete indikasjoner på ulovlig bruk.

  informasjonskapsler

  Denne siden bruker informasjonskapsler. Dette er små tekstfiler som er lagret på sluttenheten din. Nettleseren din får tilgang til disse filene. Bruken av informasjonskapsler øker brukervennligheten og sikkerheten til denne nettsiden.

  Vanlige nettlesere tilbyr innstillingsalternativet for ikke å tillate informasjonskapsler. Merk: Det er ingen garanti for at du vil kunne få tilgang til alle funksjonene på denne nettsiden uten begrensninger hvis du gjør de riktige innstillingene.

  Håndtering av personopplysninger

  Nettstedsoperatøren samler inn, bruker og videreformidler kun dine personopplysninger dersom dette er tillatt ved lov eller dersom du samtykker til innsamling av data.

  Personopplysninger er all informasjon som brukes for å fastslå din identitet og som kan spores tilbake til deg – for eksempel navn, e-postadresse og telefonnummer.

  Bestillingsprosessen

  Alle data som legges inn av kunden som en del av en ordrebehandling lagres. Dette inkluderer:

  • Etternavn Fornavn
  • adresse
  • betalingsdata
  • Epostadresse
  • Dataene som er helt nødvendige for levering eller ordrebehandling, videreformidles til eksterne tjenesteleverandører. Så snart lagring av dataene dine ikke lenger er nødvendig eller lovpålagt, vil de bli slettet.

  Kredittsjekk

  For å sikre din og operatørens sikkerhet, foretar operatøren en kredittsjekk før hver kontrakt inngås. I tillegg til å sjekke tidligere transaksjoner med operatøren og eventuelle endringer i dine personopplysninger, bruker operatøren også eksterne tjenesteleverandører.

  Dine personlige data (navn, adresse, fødselsdato) vil bli sendt til Muster GmbH, Musterstrasse 1, 12345 Musterstadt som en del av kredittsjekken.Umgang mit Kontaktdaten

  Wenn Sie über die angegebenen Kontaktmöglichkeiten mit dem Websitebetreiber in Verbindung treten, werden Ihre Angaben gespeichert, damit auf diese zum Zwecke der Bearbeitung und Beantwortung Ihrer Anfrage zurückgegriffen werden kann. Ohne Ihre Einwilligung werden diese Daten nicht an Dritte weitergegeben.

  Håndtere tilbakemeldinger og bidrag

  Hvis du legger igjen et bidrag eller tilbakemelding på denne nettsiden, vil IP-adressen din bli lagret. Dette er for sikkerheten til nettstedoperatøren: Hvis teksten din bryter med lovbestemmelser, kan identiteten din spores på denne måten.

  Abonnementer

  Du har muligheten til å abonnere på både hele nettstedet og kommentarer til innlegget ditt. Du vil motta en e-post for å bekrefte e-postadressen din. Ellers vil ingen ytterligere data bli samlet inn. De lagrede dataene vil ikke bli gitt videre til tredjeparter. Abonnementer kan sies opp når som helst.

  Bruk av plugins for sosiale medier

  Denne nettsiden bruker sosiale plugins for Facebook som drives av Facebook Inc. (1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA). Programtilleggene kan gjenkjennes av Facebook-logoen eller på begrepene "Like", "Like", "Share" i Facebook-fargene (blå og hvit). For informasjon om alle Facebook-plugins, se følgende

  Link: https://developers.facebook.com/docs/plugins/

  Programtillegget etablerer en direkte forbindelse mellom nettleseren din og Facebook-serverne. Nettstedets operatør har ingen som helst innflytelse på arten og omfanget av dataene som plugin-en overfører til Facebook Inc.-serverne. Informasjon finner du her: https://www.facebook.com/help/186325668085084
  Programtillegget informerer Facebook Inc. om at en bruker har besøkt denne nettsiden. IP-adressen din kan være lagret. Hvis du er logget inn på Facebook-kontoen din mens du besøker denne nettsiden, vil den nevnte informasjonen bli knyttet til den.

  Hvis du bruker funksjonene til plugin - for eksempel ved å dele et innlegg eller merke det med "Like" - vil den tilsvarende informasjonen også bli overført til Facebook Inc.

  Vil du forhindre Facebook. Inc. kobler disse dataene til din Facebook-konto, vennligst logg ut av Facebook før du besøker denne nettsiden.

  Nyhetsbrev abonnement

  Nettstedoperatøren tilbyr deg et nyhetsbrev der han informerer deg om aktuelle hendelser og tilbud. Hvis du ønsker å abonnere på nyhetsbrevet, må du oppgi en gyldig e-postadresse.

  Brukerrettigheter: informasjon, retting og sletting

  På forespørsel vil du som bruker få gratis informasjon om hvilke personopplysninger som er lagret om deg. Hvis forespørselen din ikke er i konflikt med en juridisk forpliktelse til å lagre data (f.eks. datalagring), har du rett til å få uriktige data rettet og dine personopplysninger blokkert eller slettet.

  Bestilt i dag, sendt i dag

  Flott kundeservice

  Ikke tilfredsstilt? Pengene dine tilbake!